Total

Total

logo total

Ved at vælge Total Lubricants' omfattende produktsortiment, beslutter I jer samtidig for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vores sortiment af produkter dækker alle jeres behov lige fra personbiler til landbrug.

 

Personbiler

I Total Lubricants' højtydende produktserier Total og Elf finder I altid det helt rigtige produkt.

 

Motorcykler

Elfs produkter opfylder kravene til alle tohjulede motorkøretøjer uanset anvendelsesformål.

 

Transport

Uanset om I ejer eller forhandler tunge køretøjer, er Total Lubricants den ideelle partner til at holde jeres lastbiler og busser i topform. Udnyt fordelene ved vores produkter lige fra forbedret brændstoføkonomi til maksimal oppetid.

 

Entreprenørmaskiner

Som maskinproducent, entreprenørvirksomhed eller operatør af en mine eller stenbrud/grusgrav er I på udkig efter smøremidler, der giver jeres maskiner mulighed for at køre maksimalt. Total har derfor formuleret smøremidler, der er skræddersyede til at forlænge levetiden af jeres maskiner og øge deres driftssikkerhed.

 

Landbrugsmaskiner

Total Lubricants markedsfører et komplet sortiment af produkter optimerede til landbrugsmaskiner og -køretøjer. Vi markedsfører på én gang pålidelige, praktiske og økonomiske løsninger til et erhverv, der aldrig holder fri.

 

Marine

I betragtning af de belastninger, jeres motorer udsættes for, fortjener de smøremidler, der optimerer ydelsen under alle driftsbetingelser. Uanset om I driver en blandet flåde eller kun har én model, har Total Lubricants det helt rigtige produkt til at holde jeres fiskefartøjer, coastere eller pramme i topform.

Send os en mailFølg os på facebook

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik