Profil

Danco oil logo large

Danco Oil er navnet på firmaet, der har skabt sig en niche i Danmark som producent og leverandør af moderne højteknologiske olieprodukter, der af fagfolk er anerkendt for kvalitet.

"Kunsten at smøre med olie og smørefedt har udviklet sig til en videnskab, og det kan betale sig at vælge rigtigt. Det gælder om at reducere temperatur, friktion og dermed slitage, så energibesparelserne bliver så store som muligt og driftsomkostningerne mindre, siger direktør Poul Hassager, Danco Oil A/S. Poul Hassager har været i oliebranchen i mere end 30 år.

Danco Oil fremstiller en række olieprodukter, men koncentrerer sig hovedsageligt om syv forskellige slags smøreolie, rustolie og smørefedt til industrimaskiner, entreprenørmaskiner, skovmaskiner og landbrugsmaskiner. Produkterne bruges også på autoværksteder og hos vognmænd.

Teknologien blev udviklet af oliefolk i Nordamerika, men der skulle danskere og et petrokemisk laboratorium til at videreudvikle og markedsføre olieprodukterne, så de i dag også eksporteres til Norge, Sverige, England og Tyskland.

"Produkterne er baseret på ren mineralsk baseolie. De indeholder ikke faste partikler som f.eks. Teflon og blyforbindelser. Det er godt for miljøet, men deres egentlige styrke er, at de danner en ekstrem stærk smørefilm, så maskiner belastes mindre. De kan ganske enkelt køre i længere tid uden pauser eller vedligeholdelse, " siger Poul Hassager og henviser til, at olierne også klarer de ekstreme belastninger ved f.eks. traktortræk og speedway.

Danco Oil`s forhandlere og konsulenter landet over tager gerne ud til kunderne for ved et uforpligtende besøg at dokumentere produkternes kvaliteter. På en specialfremstillet maskine tester konsulenterne, hvordan kundernes olieprodukter opfører sig ved forskellige belastninger, så kunderne selv kan se, hvad der sker, når man udsætter Danco Oil`s olieprodukter for samme belastning. Det plejer at virke overbevisende.

19571717 machine oil

Her kan skrives en billedetekst ...

Om Danco Oil

Danco Oil

Danco Oil

DANCO OIL A/S har udviklet unikke produkter i samarbejde med nogle af verdens førende laboratorier - moderne højteknologiske, mineraloliebaserede smøremidler, der sparer energi gennem reduceret temperatur, slitage og friktion.

Om Americol

Americol

Americol

Americol har siden 1879 udviklet og produceret produkter inden for personlig pleje, rengøringsmidler, håndsæbe og vedligeholdelse til såvel industriel som institutionel brug. Her er tale om produkter af høj kvalitet som benytter markedets mest avancerede teknologier.

Total

Total

Total Nordic

Ved at vælge Totals omfattende produktsortiment inden for smøremidler, beslutter du dig samtidig for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vores sortiment af Total produkter dækker alle typer behov, lige fra personbiler til landbrug.

Send os en mailFølg os på facebook

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik